Vores fællesskab

Årsfest

Årsfesten i Landsbyordningen Salbrovad er forbundet med mange traditioner. Dagen er den helt store festdag for børnene.

Årsfesten i Landsbyordningen Salbrovad er kulminationen på dages hårdt arbejde for både personale og børn.
I dagene op til festen, knokler personale og børn med at fremstille boder, udsmykke hal og skole.

Årsfesten afholdes til dels i Salbrovad Hallen og dels på skolen.
I hallen har alle klasser forskellige boder, hvor man kan prøve forskellige aktiviteter. Og her kan købes både kaffe, kage, sodavand, pølser og lign.
Til nye forældre - husk kontanter denne dag og gerne 2 og 5 kroner til at bruge i boderne.

I gymnastiksalen opfører 6. klasse hvert år, den årlige skuespil, som altid er et tilløbsstykke. Efter skuespillet omdannes gymnastiksalen til diskotek.

Årsfesten og ikke mindst forberedelserne til den,  er en god mulighed for personale og børn for at være sammen om nogle, ikke boglige, aktiviteter.
Dette er med til at styrke fællesskabet og det er med til at gøre årsfesten til mere en bare en fest.